Smyrna High School

Skip to main content
Mobile Menu

Bell Schedules

Monday - Thursday ** 4th Lunch students will return to their 4th/5th period Class Monday - Thurs. unless they are moving to OVERTIME.
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:30 AM 9:29 AM 59 min
2nd/3rd Period 9:35 AM 11:05 AM 90 min
4th/5th Period 11:11 AM 1:16 PM 125 min
----1st Lunch 11:05 AM 11:40 AM 35 min
----2nd Lunch 11:42 AM 12:12 PM 30 min
----3rd Lunch 12:14 PM 12:44 PM 30 min
----4th Lunch** 12:46 PM 1:16 PM 30 min
OVERTIME 1:21 PM 1:54 PM 33 min
6th/7th Period 2:00 PM 3:30 PM 90 min
Friday (Skinny) * Students will remain in their 3rd Period Class Unless they are moving to DAWGS TIME
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:30 AM 9:15 AM 45 min
2nd Period 9:21 AM 10:03 AM 42 min
3rd Period* 10:09 AM 10:51 AM 42 min
Dawgs Time 10:51 AM 11:24 AM 33 min
4th Period 11:30 AM 1:06 PM 96 min
----1st Lunch 11:24 AM 11:51 AM 27 min
----2nd Lunch 11:51 AM 12:16 PM 25 min
----3rd Lunch 12:16 PM 12:41 PM 25 min
----4th Lunch 12:41 PM 1:06 PM 25 min
5th Period 1:12 PM 1:54 PM 42 min
6th Period 2:00 PM 2:42 PM 42 min
7th Period 2:48 PM 3:30 PM 42 min
Alternate Schedule "A"
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:30 AM 9:05 AM 35 min
2nd Period 9:11 AM 9:46 AM 35 min
3rd Period 9:52 AM 10:27 AM 35 min
4th Period 10:33 AM 11:08 AM 35 min
5th Period 11:14 AM 1:13 PM 119 min
----1st Lunch 11:08 AM 11:43 AM 35 min
----2nd Lunch 11:43 AM 12:13 PM 30 min
----3rd Lunch 12:13 PM 12:43 PM 30 min
----4th Lunch 12:43 PM 1:13 PM 30 min
6th Period 1:19 PM 1:54 PM 35 min
7th Period 2:00 PM 2:35 PM 35 min
Activity Time 2:35 PM 3:30 PM 55 min